Prezantim i sitit


                                                                                                                                               DEDIKUAR BABAIT TIM


                                                                                                                           

  Qindra Foto Reale nga Shqiperia (nga Elvis Pazaj)

2006

Home Harta Album foto Link

 


Ky site po rinovohet me shume fotografi te Tiranes, Shkodres, Vlores, Elbasanit, Krujes etj

Per te pare dy me te bukurat te marra nga nje pallat klikoni  ketu:

Foto 1       Foto 2

09/05/06 14.16.07 +0200
In Italiano
 Prezantim                                                                      

     Po Ju "kursej" presantimin tim dhe fotot e mia sic bera ne sitin tjeter pervec njeres e mund ta gjeni duke clickuar

KETU
 Me quajne Elvis Pazaj dhe kush deshiron te me kontaktoje  mund ta beje nepermjet postes ose  guestbook.

Ata qe "kane fatin" te vizitojne sitin tim do te gjejne ne te fotografite reale te tiranes Vlores si edhe foto te tjera.

Sic eshte ne stilin e ketij siti fotot jane reale te pa perpunuara e zbukuruara. Jam i bindur se te gjithe ata qe si une, e duan Tiranen ashtu sic eshte do ta shikojne me kenaqesi.Sigurisht do na pelqente me e bukur por kjo nuk do me thene qe te pasqyrojme vetem monumentet apo rruget e bukura...

Jam perpjekur qe siti te jete sa me i lehte, prandaj dhe kaq i thjeshte,  ne ngarkim per te gjithe llojet e modem por duke pare naturen fotografike te sitit ju lutem te kini durim per te shkarkuar fotot...

 

 Pervec fotove ne kete site kam futur edhe hartat e qyteteve me kryesore te Shqiperise( Marre nga Instituti gjeografik De Agostini).             

Do te gjeni kletu edhe disa link te seleksionuar, per te mos renduar udhetimin Tuaj ne sitin tim.

Duke Ju falenderuar edhe nje here "for your Choice"(qe thu ti) ju uroj gjithe te mirat.

Elvis Pazaj


Ju lutem shikoni edhe sitin Vlora ne Rrezik duke klikuar KETU.

Kontatori eshte i ri prandaj vizitave te shenuara, duhet ti shtoni rreth 30827 vizita te tjera gjate 6 viteve te meparshme.

From June 27, 2006

 

    
View My Guestbook
Sign My Guestbook


                            

elvpazaj@tin.it 

Memedheu

Memedhe quhete toka
ku me ka renure koka,
ku me ka dashur mem' e ate,
ku me njeh dhe gur' i thate,
ku kam pasure shtepine,
ku kam njohur perendine,
stergjyshet ku kane qene
dhe varret qe kane vene,
ku jam rritur me therrime,
ku kam folur gjuhen time,
ku kam fis e ku kam fare,
ku kam qeshur ku kam qare,
ku rroj me gaz e me shprese,
ku kam deshire te vdese.
AZ CAIUPI